Over ons

 

Wij faciliteren praktisch inzicht in hoe je een diep bevredigende manier van werken en leven kunt ervaren. We stellen je in staat om je carrière, bedrijf, leiderschap en leven te transformeren op basis van jouw unieke bijdrage aan de wereld.

 

Of je nu ondernemer, (zakelijk) leider, werknemer, gepensioneerde, vrijwilliger bent of een rol hebt in een andere  'smaak', wij helpen je om je beste manier te onthullen
van zijn en functioneren. En je beste manier is 
 jouw natuurlijke manier.

We hebben een ingenieus en baanbrekend proces ontwikkeld waarmee we jouw Natural Advantage® (Natuurlijke Voorsprong) kunnen blootleggen en beschrijven;
waar jij van nature in uitblinkt en veel voldoening uithaalt.
Jouw manier van werken die zo natuurlijk voor je is dat ie nagenoeg onzichtbaar is.

 

Als je je Natuurlijke Voorsprong kent en inzet, ervaar je meer vertrouwen en voldoening en kun je meer bereiken met gemak.

Marloes Bouwmeester


Oprichter & Ontdekker NA
Toonaangevende Vernieuwer
Scherpe Waarnemer
Excellente Luisteraar

De Natuurlijke Voorsprong van Marloes  is dat ze haar 'röntgen-zintuig' en visie gebruikt om onaangeboord potentieel bloot te leggen dat nog nooit eerder aan het licht is gekomen.

En dat niet alleen...

Ze bedenkt de meest eenvoudige strategieën om met die nieuw verworven inzichten resultaten te creëren die passen bij zowel de omstandigheden als bij jou als persoon.

Als introvert persoon is ze uitgegroeid tot dé expert in Nederland voor introverte professionals. Al meer dan tien jaar ondersteunt ze anderen bij het ontdekken en benutten van hun Natuurlijke Voorsprong in hun werk, carrière en leven. Ze verschijnt daarmee in vele media zoals kranten, tv en radio. Zo wordt ze regelmatig geïnterviewd door media als FD, het Parool, Elsevier, Flow en Opzij.

Marloes is een ware voorvechter voor aanpakken die bij jou als individu passen en weigert te geloven dat druk, dwang of spanning überhaupt tot iets goeds leiden.


Ze is onderwijskundige, ondernemer, auteur en uniqueness coach. 

Marloes woont samen met partner en tienerzoon in Deventer.
Ze houdt van lange wandelingen, schrijven en is altijd bezig met een persoonlijk onderzoeksproject.  De menselijke ervaring is al sinds haar geboorte onderzoeksgebied voor haar en aan de stroom van haar ontdekkingen lijkt vooralsnog geen einde te bestaan.


Lianne Ebbinkhuijsen


Oprichter & Business Developer NA

Transformatie-Strateeg
Levenslange Student
Remarkablist*

Lianne is mede-oprichter van NA. Ze is een opmerkelijk strateeg met een intuïtieve aanpak en een constante drang om te leren hoe iets werkt en beter kan.

Haar Natuurlijke Voorsprong is haar vermogen om ideeën, concepten en bedrijven, zowel voor zichzelf als voor anderen, om te zetten in iets fenomenaals. 

Kort gezegd: ze weet van een 2 een 9 te maken. Dit doet ze door alle ruis weg te halen en zich te focussen op de essentie. 

Als executive coach gelooft Lianne niet in een one-size-fits-all benadering. 
Ze werkt vanuit het principe dat ieders beste kans op duurzaam succes ligt in het in lijn brengen van hun werk en leven met hun Natuurlijke Voorsprong.

Daarom richt ze zich in haar coaching voornamelijk op het aanboren van de natuurlijke helderheid, creativiteit en zelfvertrouwen die in ieder van ons aanwezig is. 
Daar zit de ‘JUICE’, zegt ze altijd. ‘Dus waarom zou je je op iets anders richten?


Lianne begon haar carrière in de financiële sector als registeraccountant en bekleedde verschillende functies in het bedrijfsleven. Ze is nu een serial entrepreneur en (mede)oprichter van verschillende succesvolle bedrijven in de telecom, coaching en consulting.

Ze is getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en voormalig triatleet. Ze houdt ervan om komische songteksten te schrijven, te zingen en muziektheater te maken.


*Remarkablist
 - Een nieuwe zakelijke term voor ondernemers die zich richten op het essentiële en weten hoe ze buitengewone producten en diensten daaromheen kunnen.Wij zijn er om je te laten zien hoe je het beste van jezelf kunt geven
op een gemakkelijke en plezierige manier
en daardoor ook het meeste kunt bereiken.

Uiteraard... gebruiken we daarvoor ons eigen Natuurlijke Voorsprong.

Neem hier contact met ons op